Sunete stranii din cer

Din vara anului 2011, peste tot in lume, au inceput sa se auda sunete ciudate, neidentificabile, care par sa vina de undeva din cer. Sunetele au un ton grav, par a fi sunete de alamuri sau de scrisnete de fiare. Se aud din toate partile. Se aseamana cu muzica de suspans din filmele de groaza. Putem spune chiar ca suna apocaliptic. Dealtfel, unii le-au si numit “Sunetele Apocalipsei”. Dat fiind ca au inceput sa se auda chiar inainte de inceperea anului 2012, oamenii superstitiosi se gindesc la semnele “sfirsitului lumii”.

Pe Youtube au aparut sute de inregistrari cu astfel de sunete. Stiri pe acest subiect au aparut pina acum pe zeci de canale TV, inclusiv CNN. Inregistrarile vin de pe toate continentele, din tari precum Australia, Brazilia, SUA, Canada, Danemarca, UK, Cehia, Ucraina, Rusia etc. Exista chiar citeva si din Romania. O filmare de la noi este in ton cu cele raportate in majoritatea cazurilor de pe glob. Alte sunete se aseamana cu zgomotul motoarele avioanelor cu reactie. Trebuie avut in vedere ca printre filmulete se regasesc si trucaje, pacaleli, ale unora care si-au gasit un mod de a se distra falsificind realitati.

Mai jos aveti o selectie de 10 filmulete inregistrate in cam tot atitea tari. Este un playlist in care filmuletele ruleaza unul dupa altul.

Sunetele au fost luate in serios de oamenii de stiinta. In principal, geologi si fizicieni. Analizindu-le ei au descoperit ca acestea se manifesta intr-o gama mult mai larga. Noi, oamenii, auzim doar o parte mica din sunetele care se manifesta in cer iar cea mai mare parte a acestei ‘simfonii’ este in spectrul infrasunetelor. Geofizicieni considera ca ciudatele sunete fac parte din ceea ce ei numesc unde gravitationale acustice care pot fi provocate de cutremure de pamint, eruptii vulcanice, furtuni, tsunami, etc si care se manifesta in atmosfera sau ionosfera.

Prof. Dr. Elchin Khalilov din Ucraina, reputat geolog, presedinte a trei organizatii geologice, considera ca strania muzica ar putea fi provocata de eruptiile solare de mare intensitate. Este posibil sa aibe dreptate intrucit activitatea solara s-a intensificat chiar de la mijlocul anului trecut si urmeaza sa-si atinga apogeul cam la sfirsitul acestui an. Altfel spus, sunetele ciudate ar fi un fel de replici acustice ale aurolelor boreale sau australe, care se produc tot din cauza vintului solar.

Profesorul Khalilov mai crede ca sunetele ciudate pot fi generate si de miezul planetei Pamint care se afla intr-o perioada in care elibereaza energii foarte puternice ce destabilizeaza cimpul geomagnetic, producind asa-zisele unde gravitationale acustice.

Pina la urma, muzica grava din cer ne anunta ceva. Fie ca deasupra, fie ca in centrul planetei noastre se intimpla ceva de proportii. S-a demonstrat ca furtunile solare ne pot afecta tehnologic dar chiar si sociologic. In perioadele de ciclu de 11 ani a activitatii solare s-au intimplat miscari sociale de masa. Psihicul uman este influentat de energiile emanate de Soare! Toate aparatele radio electronice sint sensibile la furtunile electromagnetice, in special satelitii.

Activitatea din miezul  Pamintului a facut ca polurile magnetice sa intre in deriva. Se vorbeste de iminenta schimbare a polilor, care ar putea sa produca efecte majore pe plan climateric si geologic. Ca si cum nu ar fi de ajuns cu ce ne pregateste natura, noi oamenii ne jucam acum cu instalatii de tip HAARP, cu care supraincarcam energetic ionosfera, influentind astfel intregul cimp electromagnetic al Pamintului.

Se pare ca ciudata muzica din cer nu e o noutate. Exista marturii ca ea s-ar fi auzit si in urma cu 150 de ani. Poate ca nu e o coincidenta faptul ca in acea perioada s-a produs asa-numita Superfurtuna Solara sau Evenimentul Carrington (dupa numele celui care a observat eruptiile solare). Atunci, aurorele s-au vazut pe cer nu numai in apropierea Polilor ci chiar in zona Caraibelor. In SUA, pe alocuri, lumina aurorelor a fost atit de puternica incit a fost confundata cu zorii zilei.

Sistemele de telegraf din SUA si Europa au fost facute praf. Din retelele de telegraf ieseau scintei. Hartia folosita in telegrafiere lua foc. Atmosfera era atit de incarcata electric incit aparatele electronice functionau si fara baterie, intrucit se alimentau din aer. Ginditi-va ce s-ar intimpla acum daca s-ar repeta acea Superfurtuna.

Adauga un comentariu

Trebuie sa te autentifici pentru a adauga un comentariu.