Exploreaza anatomia corpului uman in 3D

Websiteul www.zygotedody.com ofera posibilitatea oricarui curios sa exploreze interiorul corpului uman printr-o aplicatie grafica 3D. Se poate vedea scheletul uman cu toate osisoarele, sistemul cardiovascular, sistemul nervos impreuna cu creierul, sistemul limfatic cu toti nodulii sai, toti muschii si fibrele musculare, toate organele interne, inclusiv interiorul inimii.

Toate aceste sisteme se pot combina, de exemplu se poate afisa sistemul osos impreuna cu cel nervos. Astfel, se poate localiza mai bine dispozitia nervilor. Folosind un meniu sub forma de slider, se poate patrunde in interiorul organelor, precum creierul sau inima. Executind clic pe componentele anatomice, puteti afla denumirea acestora.

Intr-o caseta de cautare puteti scrie numele unui organ sau unui os si vi se va arata imediat elementul anatomic si amplasarea lui. Atentie! Trebuie sa scrieti in limba engleza sau limba latina denumirea organului sau elementului respectiv. Poate in viitor va apare si o versiune in limba romana a websiteului.

Prin intermediul unor butoane grafice, puteti roti corpul uman in ce pozitie doriti. Cu ajutorul mouseului sau al anumitor taste de pe tastatura puteti mari sau invirti corpul cum doriti. Spre exemplu, faceti clic undeva pe linga corpul 3D si trageti apoi (tinind apasata tasta din stinga a mouseului) in orice directie doriti pentru a vedea cum puteti manevra imaginea.

Inca un lucru pe care trebuie sa-l stiti. Browserul pe care il folositi trebuie sa aibe integrata si activata tehnologia WebGL. Daca nu o aveti, browserul va va avertiza acest lucru. Chrome si Firefox (peste 4.0) au aceasta facilitate!

Adauga un comentariu

Trebuie sa te autentifici pentru a adauga un comentariu.