Ce trebuie sa stim despre consultatiile homeopatice pentru copii

Sanatatea copiiilor este o prioritate pentru orice parinte. Traim intr-o perioada in care ne orientam tot mai mult spre tratamente naturiste sau alternative la cele alopate. Homeopatia este o metoda de tratament care atrage interesul unor parinti, pentru ca o considera mai eficienta, mai putin invaziva si fara efecte secundare.

Cei care vor sa apeleze la un medic homeopat trebuie sa stie ca au de asumat un rol foarte important in stabilirea diagnosticului si tratamentului corect, evident in colaborare cu specialistul.

Urmarind acest material video, puteti afla cum trebuie sa mergeti pregatiti la o consultatie la un medic homeopat, cit de scump sau cit de complicat este sa urmezi un tratament specific sau cit de repede sa te astepti sa simti efectul remediului homeopat. Ne-am obisnuit sa luam medicamente, chiar antibiotice, de capul nostru, lucru contraindicat de medicii alopati. Cum sta situatia in cazul homeopatiei?

Si, mai puteti afla citeva lucruri. Ca trebuie sa demonstrati copiiilor ca-i iubiti cu adevarat, ca e necesar sa fiti alaturi de ei, sa le transmiteti siguranta si sa va ginditi ca propria dumneavoastra stare fizica, psihica si emotionala poate avea repercusiuni pozitive sau negative asupra copiiilor.

Adauga un comentariu

Trebuie sa te autentifici pentru a adauga un comentariu.