Infractori timpiti

In textul urmator puteti afla niste intimplari cu criminali timpiti. Sau sa le zicem idioti. Cam tot aia e! Intimplarile par incredibile dar sint adevarate. Prostia unora pare sa nu aiba limite. Asadar.

Undeva in America, niste politisti s-au apucat sa-i puna unui infractor pe cap o strecuratoare din plasa metalica, de care au legat niste cabluri, “conectate” cu celelalte capete la un copiator. In copiator au introdus o foaie pe care scria “Minte!”, dupa care au inceput sa-i puna intrebari infractorului. De fiecare data cind politistii banuiau ca infractorul nu spune adevarul, apasau butonul “Copy” si iesea o foaie cu inscrisul “Minte!”. Crezind ca aparatul ii detecteaza minciunile, suspectul a recunoscut in cele din urma infractiunea.

Un tip a incercat sa sparga vitrina unui magazin de bijuterii cu o caramida. Dupa ce a aruncat-o in geamul de plexiglas, caramida i-a sarit inapoi in cap. Lovitura la pus la pamint pe cel care incerca sa jefuiasca magazinul. Asa l-au gasit si politistii, care au sosit la scurt timp la fata locului.

Un tip inarmat a intrat intr-un fast food Burger King, dintr-o localitate din statul american Michigan, si-a scos pistolul amenintator si i-a cerut vinzatorului sa-i dea banii din casa. Vinzatorul i-a spus ca nu poate deschide casa fara sa introduca o comanda. Dupa un moment de blocaj, “jefuitorul” a comandat un meniu anume, insa vinzatorul i-a spus ca nu are asa ceva preparat pentru micul dejun. Frustrat, jefuitorul a plecat fara sa mai zica si sa faca nimic.

Un tip intra intr-o banca cu gindul sa o jefuiasca. Amenintind cu pistolul, le cere angajatilor bancii sa-i dea toti banii. Acestia ii propun jefuitorului sa mearga sa stea afara in masina lui si sa astepte ca ii vor aduce plasele cu bani. Hotul este de acord si se duce sa astepte in masina. Functionarii bancii cheama imediat politia. Politistii il prind pe “jefuitor” cind inca astepta in masina sa-i vina banii.

Doi tipi inarmati intra intr-un magazin de muzica, pentru a-l jefui. Unul dintre hoti striga: “Nu misca nimeni!”. Partenerul sau face o miscare iar acesta se intoarce si-l impusca.

Tot in timpul unui jaf, un hot apasa pe tragaciul pistolului vrind sa impuste pe cineva. Stupoare, arma nu se descarca! Intrigat, hotul se apuca sa se uite pe teava pistolului si mai apasa o data pe tragaci. Ei, de data asta arma a functionat!

Un hot opreste masina in fata unui magazin. Iese repede din masina, intra rapid in magazin, cere bani, primeste 200 de dolari si apoi fuga inapoi la masina. Autovehicolul era cu motorul pornit, deci cu cheia in contact, iar usile ii erau blocate!

Steven Richard King a fost arestat dupa ce a incercat sa jefuiasca o banca, fara sa fie inarmat. Steven a amenintat ca este inarmat, incercind faza aceea cu degetele care simuleaza un pistol, insa a uitat sa-si bage mina in buzunarul de la haina.

Scena clasica. Un tip intra intr-un magazin, inarmat bineinteles, ii cere vinzatorului sa-i dea banii din casa iar acesta se conformeaza si ii pune banii intr-o punga. Hotul ia punga si ii mai cere vinzatorului sa-i dea si o sticla de scotch. Vinzatorul refuza, spunind nu poate sa-i dea sticla de alcool pe motiv ca nu crede ca jefuitorul ar avea virsta legala de 21 de ani. Hotul se jura ca este major si ca nu-i nici o problema. Pentru ca nu este crezut, scoate din buzunar cartea de identitate si i-o arata vinzatorului. Deci, da, avea 21 de ani impliniti, asa ca primeste sticla. Peste 2 ore este prins de politie, care l-a identificat dupa datele retinute de vinzator din cartea de identitate.

Asta chiar e tare. Si e cu un politist! Deci, un Garcea american, din localitatea Newark, statul New Jersey, obisnuia sa mearga dupa orele de serviciu sa bea una mica la un local anume. El avea o bricheta sub forma de pistol, deh! meseria… Intr-o seara, dupa ce a baut mai multe pahare, a incurcat bricheta cu pistolul sau de calibru 32 mm iar cind a incercat sa-si mai aprinda o tigara a impuscat un client care statea si el la bar, la un pahar. Saracul…

Un tip intra intr-o sectie de politie din SUA, scoate o punga de cocaina, o trinteste nervos pe o masa si il informeaza pe sergentul de serviciu ca “marfa” este de foarte slaba calitate si ii cere acestuia ca politia sa intervina si sa-l aresteze  pe cel care i-a vindut-o!

Un tip suspectat ca ar fi jefuit un magazin de bijuterii le-a spus politistilor ca nu avea cum sa fie el hotul care a spart magazinul deoarece la data si ora respectiva el se ocupa cu spargerea unei scoli. Bun alibi! … A fost, bineinteles, arestat pentru jefuirea scolii.

Un tip intra intr-o farmacie, scoate un pistol, ameninta ca e vorba de un jaf, timp in care isi pune pe cap o punga de hirtie, pentru a-si ascunde fata. Chestia e ca uitase sa-si faca gauri in punga la nivelul ochilor…

Adauga un comentariu

Trebuie sa te autentifici pentru a adauga un comentariu.