Vindecarea prostatei cu petrol distilat

Bolnavul de prostata va trebui sa bea dimineata, pe stomacul gol, o lingura de petrol (o lingura pentru supa). Timp de o ora nu va manca. Bolnavul trebuie sa se culce pe partea dreapta, sa stea asa 10 minute, apoi se culca pe partea stanga, tot timp de 10 minute. Aceasta miscare se mai repeta de 1-2 ori.

Bolnavul va mai inghiti seara, inainte de culcare (dupa cina), o lingurita de petrol. (Poate dormi in orice pozitie). Tratamentul dureaza 5 saptamani, primele rezultate pozitive putand aparea deja dupa 10-12 zile. Se recomanda totala abstinenta de la alcool (cel mai temut dusman al prostatei). Se recomanda, in plus, ca bolnavul sa bea seara si o lingura de ulei de dovleac. Acest lucru e facultativ.

Cum se verifica petrolul distilat, bun pentru tratamentul prostatei si-al altor boli
- Se toarna cateva picaturi in podul palmei si cu degetul mare al celeilalte maini se maseaza in piele pana la uscare. Daca in urma acestei operatii, pielea se coloreaza in alb-galbui, petrolul este apt pentru scopuri medicinale. In caz contrar, cumparatorul risca sa aiba deranjamente stomacale, diaree si mancarimi la anus.

Alte amanunte in Formula AS.

Adauga un comentariu

Trebuie sa te autentifici pentru a adauga un comentariu.